Hirdetés
. Hirdetés

Garamhegyi Ábel a Cellum operatív igazgatója

|

Mobiltárca-szolgáltatót irányít

Hirdetés

Szeptember közepétől operatív igazgatóként, valamint vezérigazgató-helyettesként Garamhegyi Ábel irányítja a Cellum Global Zrt. napi működését. A szakember a belga vizuáltechnikai eszközgyártó, a Barco alelnöki pozíciójából érkezett a mobiltárca-szolgáltatóhoz. Garamhegyi Ábel korábban már dolgozott a fejlesztőcégnél, 2010 és 2011 között a cégcsoport nemzetközi tevékenységéért felelt. 2009-től külgazdaságért felelős kormánybiztos, 2010-ben az MFB igazgatója volt. Garamhegyi több nemzetközi és hazai egyetemen oktatott, jelenleg a Szegedi Tudományegyetemen nemzetközi marketinget és tárgyalástechnikát tanít. A Cellum számos országban szorosan együttműködik olyan partnerekkel, mint az OTP Bank, az Erste Bank, az FHB Bank, a MasterCard, a Magyar Telekom, a Telenor, a PaysBuy, az Evercoss és a Kalixa.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.