Hirdetés
. Hirdetés

Házibuliból új magyar sikertörténet?

|

A tavaly feltűnt DragonTape a nemzetközi piacokat célozza meg, egyre nagyobb sikerrel. A cég egyik alapítójával, Szakál Tamással beszélgettünk.

Hirdetés

„Valahogy eltűnt az életünkből az, hogy zenei gyűjtéseket készítsünk, ami az önkifejezésnek egy nagyon szép és direkt formája. Régen mindenkinek voltak saját válogatású kazettái, amiket elő lehetett venni bulikban, át lehetett őket másolni egymástól. Ezt akartuk visszahozni, a barátaink ízlését másképp megismerni, új zenei hatásokkal találkozni. A válogatás kazettáknak nincs meg a mai megfelelője, miközben talán sokaknak hiányzik az egyszerű, néhány gombos kétkazettás magnó, amit mindenki tudott kezelni” - mondta Szakál Tamás, a DragonTape egyik alapítója.

dragontape

Arról, hogy mit tettek kockára a szolgáltatás sikeréért, mennyire kifizetődő a DragonTape és, hogy mikor lesz elérhető okostelefonokon is, bővebben testvérlapunkban, a PCworldben olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.