Hirdetés
. Hirdetés

Üzletfejlesztési vezető érkezett a MOTIMENT-hez

|

Az irodai folyamatokat optimalizáló MOTIMENT Kft. dinamikus fejlődése, illetve a vállalat növekedési stratégiája miatt szükségessé vált, hogy az üzletfejlesztéssel dedikált szakember foglalkozzon, mely bizalmi pozíciót Szőnyi Zoltán tölti be.

Hirdetés

A közgazdász szakember az elmúlt három évben a Bericap Magyarországnál, a világ egyik vezető műanyagipari cégénél volt kereskedelmi igazgató, ahol feladatai közé tartozott a különböző országok vezetőivel való kapcsolattartás mellett az éves költségvetés elkészítése is.

Hirdetés

Szőnyi Zoltán a Szegedi Tudományegyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd több éven át kereskedelmi területen tevékenykedett, például hazánk egyik legnagyobb hullámlemez-gyártójánál, a Rondó Kft.-nél hat évet töltött el. Ezt követően 2006-2011 között a Duropack Csoportnál nemzetközi értékesítési menedzserként szerzett tapasztalatokat, majd a Duna Autónál helyezkedett el kereskedelmi és marketingvezetőként. A Duna Autónál nevéhez köthető olyan új CRM rendszer, amely forradalmasította az ügyfelek bevonását, valamint az általa kezdeményezett piackutatás alapján a Duna Autó flottakezelő társaságot alapított, amely a vállalat egyik fontos elemévé vált.

Szőnyi Zoltán beszél angolul, hobbijai közé tartozik többek között a fallabdázás, a motorozás és az utazás is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.