Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes coaching női vezetőknek

|

Női vezetők számára hirdet újra ingyenes, nyílt, csoportos coachingot az Ericsson Magyarország.

Hirdetés

A programot a vállalat képzett coachai önkéntes alapon tartják meg. 2015 végén a vállalat K+F szervezete nyerte el a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata által meghirdetett
"Az Év Coaching Szemléletű Szervezete" díját. A programot 2016 márciusában nőnap alkalmából indította útjára az Ericsson, az első sorozat lezárása után, a nagy sikerre való tekintettel 24 női vezető szerte az országból, különböző szektorokból újra megkapja a lehetőséget a fejlesztési folyamatban való részvételre.

A cégen belül aktív, hosszú távú fejlődési ívbe illesztett coaching élet zajlik, ahol kiemelt szerepet kap az egyéni potenciál kibontakoztatása. Alulról és felülről jövő kezdeményezések integrálásával, külső és belső coachok együttes jelenlétével erősítik a coaching kultúrát.

A nőnapkor meghirdetett csoportos coaching olyan népszerűségnek örvendett a résztvevői női vezetők körében, hogy az Ericsson úgy döntött újra meghirdeti a programot. A női vezetőknek most újra lehetősége nyílik részt venni ebben a kezdeményezésben, ezáltal is segítve önmagukat a céljaik elérésében. A 9 alkalmas programsorozat október közepén indul, résztvevőit pályázat során választják ki. Jelentkezni motivációs levélben kell 2016. október 12-ig. A csoportok
10 fősek (amiből 2 fő az Ericsson Magyarország vezetői közül kerül ki), a foglalkozások kéthetente, a délutáni/esti órákban zajlanak (16.30- 20.00 között) az Ericsson K+F Központjában (1117 Budapest, Irinyi József u. 4-20.). 2016 őszén 3 csoport indul.

A csoportos coaching egy fejlesztő folyamat, ahol vezetői témákat (mint például munka magánélet integráció, vezetői szereppel kapcsolatos kérdések, konfliktuskezelés, személyes márka építés) beszélnek át, egyéni fejlődési célok mentén. A program során fejlődik az empátia, az együttműködés, a tudatosság, a problémamegoldás, és a coachkészségek. Használva a többi résztvevő erőforrásait, új perspektívákkal, meglátásokkal, ötletekkel gazdagodnak a csoporttagok.

Jelentkezés: Motivációs levélben (név, pozíció, cég, vezetői tapasztalat, jelenleg hány emberért felel, hogyan látja magát 3 év múlva, hogyan segíti a céljai eléréséhez ez program) maximum egy A4-es oldal terjedelemben a meghivo@ericsson.com címen "Női vezető coaching" tárgymegjelöléssel 2016. október 12-ig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.