Hirdetés
. Hirdetés

Kalmár-díjat kapott Havasi Zoltán

|

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság a novemberi, 6. Digitális Esélyegyenlőség konferencián Kalmár-díjjal jutalmazta Havasi Zoltánt, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatóját. A díjat az egészségmegőrzés területén végzett fejlesztésekért nyerte el Havasi.

Hirdetés

Az egészséges életvitel, az egészségmegőrzés során fontos szerepet kell kapnia egészségügyi paramétereink felügyeletének is -  a MOHAnet Mobilsystems Zrt. VARIO HEALTCARE orvosi egységcsomagja a felhasználók számára a mérések elvégzésére biztosít ehhez lehetőséget. Az egységcsomagban digitális mérleg, mobil ekg, véroxigén-, vércukor- és vérnyomásmérő található, amiket Bluetooth-on keresztül csatlakoztathat a felhasználó a mérések alapjául szolgáló MEDCARE készülékhez. Az eredményeket e készülék segítségével lehet felvinni az adatok háttértárolójaként szolgáló www.telemedbook.hu honlapra, ahol az információk személyes fiókunkban tárolódnak.

A cég vezérigazgatójának, Havasi Zoltánnak az alapötletén alapuló fejlesztést a novemberben rendezett 6. Digitális Esélyegyenlőség konferencián Kalmár-díjjal jutalmazta a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság. Az elismerést azok a tagok kaphatják, akik számítástudományban, illetve a számítástechnika alkalmazása területén értek el kimagasló eredményeket. A Szegedi Tudományegyetem professzoráról, Kálmár Lászlóról elnevezett díjat a társaság 1976. óta adományozza.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy e fejlesztésünkkel elnyerhettük a Kalmár professzorról elnevezett díjat, mivel a vásárlóink elégedettsége mellett kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy a szakma miként vélekedik a tevékenységünkről” – mondta Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.