Hirdetés
. Hirdetés

Karim Toubba a LastPass új vezérigazgatója

|

A veterán biztonságtechnikai szakember újító szellemiséggel és a növekedés ígéretével érkezett a céghez.

Hirdetés

A LastPass, az ún. zero knowledge architektúrán alapuló jelszókezelés globális piacvezetője ma bejelentette, hogy Karim Toubba lesz a cég új vezérigazgatója. Toubba, a felhőalapú biztonsági megoldások terén veteránnak számító szakértő irányítja majd a LastPasst a korábban LogMeIn néven ismert GoTo-ról történő leválás során, emellett bővíti a minden korábbinál zökkenőmentesebb felhasználói élményt biztosító beruházások körét, modernizálja a go-to-market funkciókat és folytatja az ágazatelsőnek számító jelszó- és személyazonosság-kezelési megoldások kifejlesztését a vállalat ügyfelei számára. Karim Toubba a LasstPass ideiglenes vezérigazgatóját, Mike Kohlsdorfot váltja a pozícióban, aki a jövőben a GoTo vezérigazgatójaként folytatja munkáját.

− Komoly átalakulással járó időszak ez a LastPass számára, és nagyon örülünk, hogy Karim csatlakozott hozzánk és vállalta, hogy ő vezényelje le a cég történetének következő fejezetét - mondta Mike Kohlsdorf. - A biztonság, az újító szellem és a vezetői tapasztalat ideális arányban egyesül benne ahhoz, hogy biztos kézzel vezesse a vállalatot és választ találjon az ügyfelek igényeire. Személye emellett garanciát nyújt a további gyors növekedésre és termékpalettánk fejlődésére is.

Hirdetés

− Nagy örömmel üdvözöljük Karimot a LastPass új vezérigazgatójaként a cég életének ebben a fontos szakaszában - fűzte hozzá Andrew Kowal, partner, a Francisco Partners befektetési vállalat vezetőségének tagja. - A piacon hatalmas igény mutatkozik biztonságos személyazonosítási technológiák iránt, és a LastPass készen áll arra, hogy stratégiai értéket teremtve valóra váltsa az előtte álló komoly növekedési potenciált.

Karim Toubba, aki korábban a Cisco által 2021 júliusában felvásárolt Kenna Security vezérigazgatói pozícióját töltötte be, huszonöt évnyi biztonságtechnikai vezetői tapasztalat és technológiai vállalatirányítási ismeret birtokában tölti majd be új szerepkörét. Irányítása alatt a Kenna Security a gépi tanulás és a data science eredményeit kihasználva felkavarta piaci állóvizet és létrehozta a kockázat-alapú sebezhetőség-kezelés (Risk-Based Vulnerability Management (RBVM)) néven ismertté vált kategóriát. A közelmúltban a Cisco munkatársaként a Kenna Security integrációját felügyelte, még korábban pedig a Juniper Networks biztonságtechnikai üzletágának termékfejlesztési és stratégiai igazgatója volt.

− Nagy várakozásokkal csatlakozom a LastPass csapatához, mert így hatással lehetek a kiberbiztonság egyik legnagyobb és legfontosabb szegmensének, a személyazonosság-kezelési ágazatnak a fejlődésére. Ez az a kritikus első terület, amelyen keresztül a felhasználók megtapasztalják az online szolgáltatásokat, és amely a kibertámadások egyik első számú célpontja is egyben. A LastPass már ma is a jelszókezelési kategória piacvezetője, és most lehetőségünk nyílik a további innovációra és arra, hogy még nagyobb értéket teremtsünk 100 000 vállalati ügyfelünk és világszerte több mint 33 millió regisztrált felhasználónk számára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.