Hirdetés
. Hirdetés

Kinevezéssel indult az év Miskolcon

|

Kívül-belül ismeri a Boscht

Hirdetés

Januártól Fükő László, a vállalat egyik korábbi osztályvezetője vette át a gyárigazgatói teendőket a miskolci Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft.-nél. Az új gyárigazgató Ansgar Lengeling, a Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft. ügyvezető igazgatójának munkáját segíti, aki egyben a Home&Garden üzletág gyártási elnökhelyettese marad. Fükő László jól ismeri a Boscht, ahol 2000-től lát el különböző pozíciókat. Pályafutását minőségbiztosítási mérnökként kezdte a hatvani Robert Bosch Elektronika Kft.-nél, két évvel később már minőségbiztosítási csoportvezető volt a miskolci kéziszerszámgyárban. Szakmai karriere során számos pozíciót töltött be a minőségbiztosítás területén a németországi Sebnitzben és a miskolci kéziszerszámgyárban több területen. 2012-ben átnyergelt az autóiparba: osztályvezető és értékáram-menedzser lett a szintén miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. elektromos meghajtások üzletágán. 2014-től újra a professzionális kéziszerszámokért felelt mint osztályvezető és értékáram-menedzser.

A Bosch elektromos kéziszerszám üzletága tizennégy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy Kelet-Európa felé terjeszkedik, Miskolcon 2003-ban indult meg a termelés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.