Hirdetés
. Hirdetés

Magyar diákok nyertek a nemzetközi üzleti versenyen

|

A budapesti Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium idén érettségizett diákjai Figura Magdolna tanítványai.

Hirdetés

Első alkalommal sikerült magyar csapatnak diadalt aratnia az Európai Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által immár 9. alkalommal megrendezett High School Business Challenge versenyen - közölte a Pénziránytű Alapítvány.

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb, középiskolásoknak szóló üzleti versenyének nemzetközi döntőjét július elején rendezték Varsóban. A többnapos megmérettetés végén a Pénziránytű Alapítvány diáknagyköveteiből álló Nagy Bence, Hidasi Ákos, Takács Benedek trió végzett az élen.

A High School Business Challenge országos elődöntői már angol nyelven zajlottak. A résztvevők négy fordulóban valós üzleti kihívásokkal szembesültek.

A budapesti Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium idén érettségizett diákjai Figura Magdolna tanítványai. A magyar csapat tagjai ötödikes koruk óta érdeklődnek a pénzügyek és a üzleti világ iránt - írták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.