Hirdetés
. Hirdetés

Magyar regionális vezető az IBM-nél

|

Intődy Gábor, a hazai leányvállalat eddigi kommunikációs vezetője mától az IBM Szoftver Csoportjának közép- és kelet-európai kommunikációs menedzsere.

Hirdetés

Az ELTE szociológia szakán folytatott tanulmányaival párhuzamosan Intődy Gábor a Magyar Hírlap gazdasági rovatába írt cikkeket az információtechnológia, a távközlés és a vállalatvezetés témakörében. A diploma megszerzését követően 2000-től a Sawyer Miller Group PR projektmenedzsereként kezdte szakmai pályafutását, majd az Mmd kommunikációs ügynökség account executive munkatársa, ezt követően pedig a Pannon sajtó- és információs szakértője volt.

Intődy Gábor 2004-ben public relations szakértőként csatlakozott az IBM Magyarország csapatához. Két alkalommal vett részt szakmai továbbképző tanfolyamon és tréningen az anyavállalat New York állambeli központjában. 2007-től az IBM Magyarország kommunikációs vezetői pozícióját töltötte be, munkáját a hazai leányvállalat és az anyacég is szakmai díjjal ismerte el.

A múlt év őszén az IBM Corporate Services Corp tagjaként kelet-afrikai kiküldetésen vett részt, ahol kollégáival a tanzániai túraszervező cégek szövetségének adtak át ismereteket az innovatív üzleti modellek és webes technológiák vonatkozásában.

Az IBM Szoftver Csoportjának közép- és kelet-európai kommunikációs vezetőjeként Intődy Gábor 2009. március 2-től tizenkilenc országban fogja irányítani az üzletág külső és belső kommunikációját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.