Hirdetés
. Hirdetés

Megerősítették posztjában a Hétpecsét elnökét

|

Gasparetz Andrást újabb öt évre választotta meg a tisztújító közgyűlés.

Hirdetés

A tisztújító közgyűlésen a levezető elnök az Egyesület eddig elért eredményei alapján az elnökség mandátumának meghosszabbítását javasolta, majd a jelenlévő tagok újabb öt évre választották meg egyhangúlag Gasparetz Andrást elnöknek, Tarján Gábort és Dr. Ködmön Istvánt alelnöknek, valamint Csuka Dénest titkárnak, mely tisztségeket a jelöltek elfogadták.

Hirdetés

Az elnökség elégedetten tekinthet vissza az utóbbi 5 évben végzett munkájukra, hiszen megrendeztek 25 sikeres szakmai fórumot, amelyre 100 szakmai előadót hívtak meg a köz- és versenyszférából egyaránt, a fórumokon összesen 2850-en vettek részt, és körülbelül ugyanennyi sütemény és kávé is elfogyott. Amíg 2010-ben 250 fő látogató volt egy év alatt a rendezvényeken, 2014-ben ez a szám már 643 fő volt.

Az értékelt 5 éves időszakban sikeresen meghirdették „Az év információbiztonsági újságírója” és „Az év információvédelmi szak-, és diplomadolgozata” díjakat.

Az ISO 27000-es szabványcsaládot ismertető, „Hétpecsétes történetek II.” című könyvből 2.500 példányt adtak ki, és még sorolhatnánk a sok látszólag kisebb intézkedést, amellyel az Egyesület jó hírnevét öregbítik és szakmaiságát bizonyítják.

 

Az Egyesület pénzügyi háttere a pályázati források elapadása ellenére stabil, elsősorban a céges pártoló tagok bizalmának és töretlen támogatásának köszönhetően.

Mit tervez az elnökség a következő öt évre? Folytatják a jól működő szakmai fórumok megszervezését, amelyeken a résztvevők száma folyamatosan emelkedik, folyamatosan keresik az információvédelem területén megjelenő újdonságokat, technikai vívmányokat, kapcsolatban maradnak az államigazgatás szereplőivel is, hogy mindig hiteles forrásból érkezzenek az információk. Szélesítik a hasonló küldetéssel működő civil szervezetekkel az együttműködést, és több közösségi média megjelenést terveznek. Az információvédelem területén mindig lesz olyan újdonság, amelyekről a Hétpecsét fórumokra ellátogató hallgatóság az elsők között fog értesülni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.