Hirdetés
. Hirdetés

Megújult Győrben a Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum

|

Az új szárny felépítésével párhuzamosan valósult meg az idén 60 éves iskola energetikai korszerűsítése, közel 900 millió forintból.

Hirdetés

Átadták a héten Győrben a Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum új háromszintes épületszárnyát, a beruházás 2,6 milliárd forint ráfordításával készült el, az épületben egy robotika szaktanterem is helyet kapott.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára köszöntőjében elmondta, a korszerű szakképzés már nem pusztán szakmát ad a fiatalok kezébe, hanem biztos karrier lehetőségét is megteremti.

Hirdetés

Pölöskei Gáborné kiemelte, amikor a kormány a szakképzés 4.0-s stratégiát elfogadta és letette a voksát a szakképzés rendszerének átalakítása mellett, akkor a jövő nemzedéknek támogatására vállalkozott.

A Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum a Dunántúl egyik legjelentősebb szakképző intézménye. Az idei tanévben 624 fiatal és 120 felnőttképzésben résztvevő diák kezdte meg tanulmányait és most először, a bővítésnek köszönhetően, minden osztálynak saját terme lett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.