Hirdetés
. Hirdetés

Operatív igazgatót szerződtetett a QUADRON Kibervédelmi Kft.

|

A több mint 20 éves IT és kiberbiztonsági tapasztalattal rendelkező szakember fő feladata a vállalati hatékonyság és jövedelmezőség maximalizálása lesz.

Hirdetés

Az Indiában született Nandhini Duraisamy 16 éve él Magyarországon. Két, Indiában megszerzett - matematikai és számítástechnikai - diploma után itthon, a CEU-n is elvégezte az IT Management mesterképzést. Több mint 20 éves szakmai karrierje során vezette többek között a General Electric kiberbiztonsági és az Anheuser-Busch InBev európai üzletágának IT-biztonsági és irányítási csapatát. Az Affideánál a kockázatelemzés és belső ellenőrzés mellett a felvásárolt vállalatok megfelelő integrációjáért és a teljesítménymenedzsmentért is felelt.

Hirdetés

A QUADRON-nál operatív igazgatóként legfőbb feladata a folyamatok és kiadások optimalizásával, új struktúrák kialakításával és a rendelkezése álló erőforrások lehető leghatékonyabb kihasználásával a hatékonyság maximalizálása lesz. Hosszabb távon Nandhini kiemelten fontos szerepet tölt majd be a QUADRON nemzetközi terjeszkedésében is.

Nandhini Duraisamy fő céljaként a fenntartható működési előny kidolgozását nevezte meg, amelyhez egyszerűsített folyamatokra lesz szükség. Gulyás Péter ügyvezető szerint az új operatív igazgató igazolása a QUADRON nemzetközi terjeszkedését is elősegíti. A közel-keleti piacon több mint öt éve van jelen a vállalat, Kuvait és Omán mellett Bahreinben és az Egyesült Arab Emírségekben is dolgoznak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.