Hirdetés
. Hirdetés

Rékasi Tibor marad a Magyar Telekom vezérigazgatói székében

|

12 éve csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként.

Hirdetés

A Magyar Telekom Igazgatósága a 2024. február 22-i ülésén döntött Rékasi Tibor vezérigazgatói szerződésének meghosszabbításáról. Rékasi Tibort 2018. júliusában nevezték ki a Magyar Telekom vezérigazgatójának, mely megbízatást 2020. év végén további 3 évre meghosszabbították. Az Igazgatóság mostani döntése értelmében Rékasi Tibor szerződése újabb 3 évig, 2027. június 30-ig szól.

Daniel Daub, az Igazgatóság elnöke a döntés kapcsán elmondta: "Rékasi Tibor 2018-as vezérigazgatói kinevezése óta növekedési pályára állította a vállalatot és minden piaci szegmensben megerősítette a Telekom magyarországi pozícióját. Irányítása alatt erősödött az ügyfelek elégedettsége és nőtt a márka értéke, személyes víziója kiválóan támogatja a vállalat stratégiai célját: Magyarország digitalizációját."

Hirdetés

Rékasi Tibor 12 éve csatlakozott a Magyar Telekom Csoporthoz az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, majd 2013 és 2017 között a T-Systems Magyarország vezérigazgatója volt, ezt követően a Magyar Telekom Lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettesének nevezték ki, mely pozíciót 2018-ig, vezérigazgatói kinevezéséig töltötte be.

2018 óta a Magyar Telekom megerősítette vezető integrált szolgáltatói szerepét, és stabilan tartja erős pozícióját a mobil, a vezetékes és a TV piaci szegmensben egyaránt. Az elmúlt évek intenzív fejlesztéseinek köszönhetően a Magyar Telekom ma már több, mint 3,6 millió otthon és vállalkozás számára kínál gigabites sebességet, valamint mobilhálózat-modernizációs programjának keretében 65%-ra növelte lakosságszám-arányos kültéri 5G lefedettségét. Magyarország digitalizációja és az ügyféligények minél teljesebb kiszolgálása érdekében széles szolgáltatás- és termékkínálattal rendelkezik a vállalat a telekommunikációs és infokommunikációs (ICT) szolgáltatások teljes skáláján. A kereskedelmi eredmények és infrastrukturális fejlesztések mellett a Magyar Telekom nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden korosztály számára vonzó munkaadó legyen (a vállalat 2023-ban sorozatban hatodik alkalommal nyerte el a Legvonzóbb Munkahely Díjat a telekommunikációs szektorban), miközben ESG stratégiája mentén társadalmilag hasznos, fenntartható működést folytat (a Magyar Telekom a FTSE4Good Index tagja és a fenntarthatóság terén a nemzetközi iparági top 1%-ba tartozik).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.