Hirdetés
. Hirdetés

Személyi változások az Invitechnél

|

Az infokommunikációs szolgáltató új, illetve előrelépő vezetők kinevezését jelentette be.

Hirdetés

Hirdetés

Kiss Albert vezérigazgató-helyettesként irányítja a továbbiakban a társaság nagykereskedelmi, valamint hálózatfejlesztési tevékenységét. Újonnan érkező vezetőként az ICT-piac ismert személyisége, Bőthe Csaba vezeti az Invitech marketing és üzleti támogatások igazgatóságát. Marton László főigazgatóként áll a vállalati és kormányzati ügyfelek kiszolgálását végző szervezet élén, míg Kemendi Zsolt szintén főigazgatóként irányítja az IT-szolgáltatások fejlesztését, illetve a teljes IT és műszaki üzemeltetést.

Javorniczky Áron, a csoport operatív vezérigazgató-helyettese úgy döntött, hogy 14 év után távozik a cégtől és egy hosszabb pihenőt tart. David Blunck, az Invitel Csoport vezérigazgatója köszönetét fejezi ki a sok éves, sikeres szakmai és vezetői munkájáért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.