Hirdetés
. Hirdetés

Szerdától ismét állásbörze a BME-n

|

2006. április 26-27-én ismét megrendezik a BME Központi épületében Európa harmadik legnagyobb integrált felsőoktatási állásbörzéjét, a Műegyetemi Állásbörzét.

Hirdetés

A szervezők az állásbörzével a műszaki, gazdasági, informatikai, pénzügyi, természettudományi, bölcsészettudományi és jogi diplomát szerző végzős hallgatók, illetve a néhány éve végzett szakemberek és az őket alkalmazni kívánó cégek számára kívánnak találkozási és kapcsolat-felvételi lehetőséget teremteni. A kiállítók a szakmai gyakorlati lehetőséget, diplomamunka-témát kereső hallgatókkal is felvehetik a kapcsolatot, ezáltal is biztosítva minőségi szakember utánpótlásukat, és megalapozva vállalatuk jó hírnevét a diákok körében. A kiállító cégek egy része a rendezvény két napján vállalati prezentációk keretében ismerteti tevékenységét. Az érdeklődők itt alaposabban megismerhetik a vállalatot, ahová pályázni szeretnének.
Emellett a vállatok képet kaphatnak a jövő szakember-generációjáról, ráadásul közvetlen forrásból: már az egyetem falai között felvehetik a kapcsolatot a leendő munkatársaikkal. Ezen kapcsolatfelvétel sikerességét a BME Diákközpont által végzett felmérés is kimutatta, amely szerint a Műegyetemen végzett hallgatók 14-15 százaléka állásbörze, további 22 százaléka az egyetem segítségével találja meg leendő munkahelyét.
Az elmúlt évek tapasztalatai alapján elmondható, hogy egyre több hallgató érzi a rendezvényben rejlő előnyöket, illetve a cégek is fontosnak és hasznosnak ítélik a részvételt. Idén 182 standon több mint 210 vállalat, közel 3500 állásajánlattal várja az ország egész területéről érkező 9-10 ezer főiskolai, egyetemi hallgatót, friss diplomás szakembert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.