Hirdetés
. Hirdetés

Szeret rádiózni

|

Távozik a Media Markt Magyarország kommunikációs tanácsadója

Hirdetés

Három és fél év után távozik posztjáról Szűcs Péter, a Media Markt Magyarország eddigi kommunikációs és pr-tanácsadója. A rádiós és televíziós újságíró 2012-ig a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács szóvivője és tanácsadója volt. 2012 nyarán csatlakozott a Media Markt csapatához. Ottani elfoglaltsága mellett jutott ideje a Gazdasági Rádióra (ma Trend FM 94.2) is, ahol 2015 februárjáig elsősorban szerkesztőként dolgozott, azóta a Reggeli Monitor műsorvezetőjeként is hallható. "Nagyon szeretek rádiózni, és világéletemben több munkám volt egyszerre. Most is olyan kihívást szeretnék találni, ami összeegyeztethető vele. Ugyanakkor tudom, vannak helyzetek, amik ezt nem engedik meg. Minden a feladattól függ" - nyilatkozta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.