Hirdetés
. Hirdetés

Szoftverfejlesztő cég hazánk legintelligensebb középvállalata 2021-ben

|

2018 után, idén ismét a Grape Solutions Zrt. nyert!

Hirdetés

Idén hetedik alkalommal hirdette ki Magyarország legintelligensebb kis-, közép-, és nagyvállalatai címet a Mensa HungarIQa Egyesület. 2018 után, idén ismét a Grape Solutions Zrt. állt a dobogó tetején "Az Év Intelligens Vállalata" versenyszámban a középvállalat kategóriában.

"Az Év Intelligens Vállalata" versenyt 2014 óta minden évben megrendezik, ahol a vállalatot képviselő csapat tagjainak a legmagasabb intelligenciaáltagot kell elérnie két fordulóban. Az intelligencia mérést a Mensa HungarIQa Egyesület végzi.

Hirdetés

A Mensa egy nemzetközi, a legmagasabb IQ-val rendelkező emberek csoportja, amely több mint ezer taggal büszkélkedhet Magyarországon. A klub célja az intelligencia népszerűsítése, illetve az intelligenciával kapcsolatos kutatások támogatása.

Czuczor Attila, a Grape Solutions Zrt. HR Igazgatója elmondta:

"Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunkban több Mensa tagsággal rendelkező munkatársunk is dolgozik, hiszen a tesztet csupán az emberek 2%-a képes megoldani a világon. A nemzetközi egyesület 140 000 taggal büszkélkedhet a világ 100 országából, így megtisztelő számunkra is, hogy munkatársaink a Mensa magas intelligenciájú, illusztris társaságához tartozhatnak. Fontosnak tartjuk munkatársaink folyamatos fejlesztését, legyen akár az adott szakmájukkal vagy nyelvtanulással kapcsolatos. Szerencsére kollégáink abszolút nyitottak ezekre a képzésekre, a dolgozók mintegy fele vesz részt valamely számukra ingyenes képzésen."

Az idei "Intelligens Vállalat" verseny nyertesei:

Nagyvállalat: Morgan Stanley Magyarország Elemző Kft.
Középvállalat: Grape Solutions Zrt.
Kisvállalat: META-INF Kft.

A korábbi nyertesek listája itt tekinthető meg >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.