Hirdetés
. Hirdetés

Szűcs Judit vezeti a Microsoft Magyarország kommunikációját

|

Az eddig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kommunikációjáért felelős szakember október elsejével vette át a Microsoft PR csapatát.

Hirdetés

Szűcs Judit, a Microsoft Magyarország frissen kinevezett PR vezetője, a Corvinus Egyetem nemzetközi kapcsolatok szakán szerzett közgazdász diplomát, majd az elmúlt csaknem tíz évben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél dolgozott, ahol kommunikációs vezetőként az európai uniós fejlesztések kommunikációjáért volt felelős.

Hirdetés

„Amióta a pályámon vagyok, nemzetközi projektekben veszek részt, különböző kulturális hátterű emberekkel dolgoztam együtt. Ezért hiszek a csapatmunkában és abban, hogy az eltérő megközelítések megismerésével jobb válaszokat adhatunk. Nagy lelkesedéssel tekintek a munkám elé a Microsoftnál, amely egy rendkívül izgalmas korszaknak néz elébe. Megtiszteltetés és nagyszerű kihívás számomra, hogy részese lehetek ennek a kivételes történetnek” – mondta Szűcs Judit a kinevezése kapcsán.

A Microsoft Magyarországnál a szakember a cég megújult kommunikációs stratégiája mentén a PR és vállalati kommunikáció mellett a belső kommunikációért, a közösségi médiamarketingért és a társadalmi szerepvállalásért felel.

 

A Microsoft a múlt héten mutatta be a Windows 10 első nyilvános változatát, amely a Satya Nadella vezérigazgató által fémjelzett új koncepció jegyeit viseli magán, tehát a mobilitás és a felhőszolgáltatások, ha lehet, még a korábbiaknál is nagyobb hangsúlyt kaptak az új operációs rendszerben. A cég a jövőben nagyobb mértékben épít a felhasználók és a Microsoft köré szerveződő fejlesztői közösségek véleményére, ezért az új operációs rendszer fejlesztésébe is bevonják őket, a Windows Insider Program keretében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.