Hirdetés
. Hirdetés

Tapasztalat és bizalom

|

Mészáros Ilona júniustól a Trust Communications ügyvezető igazgatójaként folytatja pályafutását.

Hirdetés

A Trust budapesti központú ügynökség, amely a Public Relations, a Public Affairs és a stratégiai kommunikáció területén kínál integrált kommunikációs szolgáltatásokat. A cég társalapítójaként Mészáros Ilona a PR területért felel, míg Philip Bell brit üzletember, az ügynökség másik alapítója és ügyvezetője a stratégiai és marketing kommunikációs tanácsadói tevékenységet irányítja.

Mészáros Ilona évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a kommunikáció területén, legutóbb 2003-tól az Mmd vállalati kommunikációs ügynökség ügyfélkapcsolati igazgatói pozícióját töltötte be. Első diplomáját a budapesti Külkereskedelmi Főiskola áruforgalmi szakán szerezte, a másodikat (Master of Arts in Media Studies) pedig a New York-i New School University tömegkommunikációs szakának hallgatójaként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.