Hirdetés
. Hirdetés

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Xerox vezérigazgatója

|

John Visentin egy meg nem nevezett betegség szövődményeibe halt bele.

Hirdetés

A Xerox bejelentette John Visentin elnökhelyettes és vezérigazgató tragikus halálát, valamint Steve Bandrowczak, elnöke és operatív igazgató ideiglenes vezérigazgatóvá történő kinevezését.

"A Xerox Holdings Corporation nagyra becsült vezetője, John Visentin elnökhelyettes és vezérigazgató-helyettes június 28-án váratlanul elhunyt egy folyamatban lévő betegség szövődményei miatt. A vállalat egy emberként gyászolja vezetőjét, és őszinte részvétét fejezi ki John feleségének, öt lányának és családjának" - írták a bejelentésben.

Hirdetés

Mióta 2018 májusában csatlakozott a Xeroxhoz, John egy látnoki vezető volt, aki példátlan időszakokon és kihívásokon navigálta át a vállalatot. Az iparágban jól ismert és elismert stratégiája biztosította a Xerox vezető pozícióját az irodai és nyomtatási technológiák terén. Mint írták, John Visentin szenvedélyesen szerette a munkatársait, és befogadó vezető volt, aki az "egy hajó, egy csapat" mentalitásáról volt ismert.

Steve Bandrowczak, aki 2018 óta a Xerox elnöke és operatív igazgatója, ideiglenes vezérigazgatói feladatokat lát el. A szakember jelenleg a Xerox globális működési stratégiáját, a vállalat üzleti támogató funkcióit - beleértve az üzleti stratégiát, a termék- és szolgáltatásnyújtást és az informatikát -, valamint a vállalat újonnan létrehozott szoftver- és innovációs üzletágát viszi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.