Hirdetés
. Hirdetés

Új CPO a Magyar Telekomnál

|

2024. március 1-től Tóth Zsuzsa lesz a Magyar Telekom Csoport humánerőforrás ügyekért felelős vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Tóth Zsuzsa 2016. óta a CIB Bank HR Igazgatójaként felelt valamennyi HR funkcióért, továbbá a projektmenedzsment és a folyamatszervezés koordinációjáért. Korábban közel 10 évig a McKinsey tanácsadó cégnél támogatott nagyvállalatokat több országban üzleti tanácsadóként stratégiájuk, folyamataik és szervezetük fejlesztésében, valamint irányításával számos HR témájú projekt valósult meg. Ezt követően az Oriens vállalatcsoportnál a tulajdonosi oldalt képviselve közép-kelet-európai KKV-k eredményességének növelésén dolgozott. Zsuzsa a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett pénzügy szakirányon, valamint az amerikai Kellogg School of Management-en szerzett MBA diplomát szervezetfejlesztés és marketing szakon.

"Megtiszteltetés számomra, hogy én tölthetem be a Chief People Officer pozíciót a Magyar Telekomnál. Örömmel viszem tovább az eddigi víziót, azon fogok dolgozni, hogy a Telekom az ország legvonzóbb munkahelyévé váljon. Célom, hogy csapatommal egy emberközpontú, az üzleti stratégiát maximálisan támogató és innovatív HR szemléletet valósítsunk meg" - mondta kinevezése kapcsán Tóth Zsuzsa.

Hirdetés

"Zsuzsa személyében erős szakmai háttérrel, széleskörű tapasztalattal rendelkező vezetőt köszönthetünk a Telekom felsővezetésében. Biztos vagyok abban, hogy Zsuzsa személyisége és víziója hozzájárul ahhoz, hogy vezetésével továbbra is stabil, szerethető munkahelyet építsünk" - tette hozzá Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Az új Chief People Officer felelősségi körébe többek között a munkavállalókhoz kapcsolódó HR tevékenységek, munkáltatói márkaépítés, agilis transzformációs, valamint belső és külső kommunikációs területek fognak tartozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.