Hirdetés
. Hirdetés

Új elnökhelyettest nevezett ki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal vezetője

|

Az új elnökhelyettes elődje közös megegyezéssel távozik.

Hirdetés

Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnöke február 1-jével Tass Enikőt nevezte ki víziközmű-szolgáltatásért és hulladékgazdálkodásért felelős elnökhelyettesnek - közölte a MEKH.

Tass Enikő 11 éve főosztályvezetőként dolgozik a hivatalnál, szakmai és vezetői tapasztalatokkal is rendelkezik felügyeleti és hatósági területeken, ezeket a pénzügyi szektorral, valamint a víziközmű-szolgáltatási és hulladékgazdálkodási ágazattal összefüggésben szerezte.

Feladata lesz egyebek között a felügyelete alá tartozó területek működésének adaptálása a változó jogszabályi környezethez, továbbá az újraformálódó hulladékgazdálkodási ágazat szakmai támogatása.

Hirdetés

A közlemény szerint az új elnökhelyettes elődje közös megegyezéssel távozik. Szalóki Szilvia 2013 óta látta el a feladatát, munkája hozzájárult a felügyelete alá tartozó ágazatok működésének stabilizálásához, hatósági szabályozásához. Vezetése alatt alakult ki az új víziközmű-szolgáltatásról szóló törvényhez kapcsolódó hatósági gyakorlat, hatékonyan támogatta az ágazatokra vonatkozó normatív keretek kialakítását, a nemzetközi szabályozási gyakorlatok implementálását - ismertették a közleményben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.