Hirdetés
. Hirdetés

Új HR-vezető a CETIN Hungary-nél

|

A humánerőforrás-menedzsment területén közel húsz évnyi tapasztalattal rendelkező szakember június 30-án csatlakozott a vállalathoz.

Hirdetés

A független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. új HR-igazgatót nevezett ki Erdélyi Emőke személyében. A humánerőforrás-menedzsment területén közel húsz évnyi tapasztalattal rendelkező szakember június 30-án csatlakozott a vállalathoz.

Erdélyi Emőke felügyeli a mintegy kétszáz képzett kollégával rendelkező CETIN Hungary Zrt. HR-tevékenységét. Támogatja a vállalat stratégiáját, amelynek célja a hagyományos adatcsatlakozási és infrastrukturális szolgáltatások nyújtása mellett az ügyfélközpontú, biztonságos és komplex digitális hálózati megoldások agilis biztosítása.

Erdélyi Emőke közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás-menedzsment területén. Pályafutása során dolgozott az Invitel Távközlési szolgáltató Zrt-nél, a Hewlett-Packardnál és az Erste Banknál. A CETIN-hez a Skanska Ingatlan Magyarország Kft.-től érkezik, ahol - először HR business partneri majd 2018-tól HR-menedzseri pozícióban - a vállalat teljes körű humánerőforrás-feladataiért felelt Magyarországon és később Romániában, mindkét országban a vezetői csapat részeként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.