Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgató a PwC Magyarország vezetői között

|

Szoboszlai Beáta az energiaipari és közműszolgáltatási tanácsadási csapatot vezeti új pozíciójában.

Hirdetés

Szoboszlai Beáta karrierjét a Budapesti Értéktőzsdén kezdte, ahol piacfejlesztés - többek között derivatív termékek kialakítása - volt a feladata, majd egy nemzetközi stratégiai tanácsadó cégnél fordult figyelme az energiaszektor felé. A MOL-nál előbb kockázatkezeléssel (ERM), majd csoportszintű stratégiával foglalkozott és ezidő alatt szerzett gazdasági elemzői (CFA) végzettséget.

Az MVM Csoportnál a stratégiai tervezési terület vezetőjeként az energetikai értéklánc valamennyi területét megismerte, és a vezető közgazdász funkció betöltésének köszönhetően még szélesebb rálátást nyert az energiaszektorra, illetve a makrogazdasági folyamatokra. A számos stratégiai projekt mellett egy nagyívű, a megújulók integrációját célzó innovációs projektet is vezetett.

Hirdetés

A szakember 2023 tavaszán kezdett el újra tanácsadással foglalkozni, majd november elején csatlakozott a PwC Magyarország üzleti tanácsadói üzletágához. Igazgatóként a dinamikusan transzformálódó hazai energiaszektor, valamint az üzleti szereplők energiafelhasználásának tudatos és fenntartható fejlesztése a fókuszterülete.

Bea közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, pénzügyi és jogi szakokleveles diplomával rendelkezik. Szabadidejében szívesen kirándul, illetve utazik családjával és befogadott kutyájukkal. Emellett lelkes kultúrafogyasztó, rendszeresen jár színházba, koncertekre, kiállításokra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.