Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgató a Schneider Electric gyöngyösi gyárában

|

December elsejével Mitasz Ádám veszi át a Schneider Electric gyöngyösi üzemének vezetését. Az új gyárigazgató friss diplomásként csatlakozott a vállalathoz és az elmúlt több mint 10 évben folyamatosan haladt előre a ranglétrán.

Hirdetés

2023. december elsejével Mitasz Ádámot nevezték ki a Schneider Electric gyöngyösi gyárának élére. Az új igazgató 2012-ben, közvetlenül diplomája megszerzését követően érkezett a társasághoz, kezdetben tervezőmérnökként dolgozott az üzemben. Három évvel később már rábízták a tervezőiroda vezetését, majd 2020-ban, miután kinevezték a gyártási hatékonyságért felelős vezetőnek, tagja lett a gyöngyösi üzem igazgatóságának is. A következő év elején tovább bővültek feladatai, a vevői projektekért felelős műszaki csapat vezetését is rábízták.

Mitasz Ádám átfogó ismeretekkel rendelkezik a Schneider Electric gyöngyösi gyárában készülő Canalis termékről. A Gyöngyösön gyártott áramvezető sínekre hatalmas a kereslet, mivel a kábeles megoldáshoz képest lényegesen gyorsabban telepíthetők velük az ipari berendezések, illetve kedvezőbb ár/érték arányt képviselnek.

Hirdetés

"Nagy megtiszteltetés számomra a mostani kinevezés és az én példám is jól mutatja, hogy a Schneider Electricnél valóban nyitva áll a karrierépítés lehetősége a fiatalok számára. Az elmúlt időszakban mintegy 900 millió forint, értékben valósítottunk meg fejlesztéseket a gyöngyösi üzemben, amelyek jó alapot teremtettek ahhoz, hogy a jövőben is dinamikusan fejlődjünk" - mondta el Mitasz Ádám.

A Schneider Electric gyöngyösi gyárának eddigi vezetője, Siliga Tünde új feladatot kapott a vállalatnál, nemzetközi pozícióban folytatja karrierjét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.