Hirdetés
. Hirdetés

Új igazgató a Sony Mobile Communications közép-európai piacainak élén

|

A Sony Mobile Communications bemutatta Wágner Tibort, mint a közép-európai piacok új igazgatóját. Új beosztásában Wágner feladata a Sony mobiltelefon üzletágának fejlesztése Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában Magyarországon, Romániában és Bulgáriában.

Hirdetés

Tibor_Wagner_Sony_Mobile_Communications
Tibor_Wagner_Sony_Mobile_Communications

Az új igazgató a korábbi Sony Ericsson nemzetközi szervezetéből érkezett, ahol eddig a Deutsche Telekom csoporttal való stratégiai együttműködésért felelt. Karrierje folyamán nyolc évig az Ericsson és a Sony Ericsson tevékenységét irányította Közép- és Kelet-Európában, valamint feladatai közé tartozott a Hutchison csoporttal való nemzetközi együttműködés koordinálása. Ezen felül 2009 és 2011 között a vállalat olaszországi egységének ügyvezető igazgatói pozícióját is betöltötte.

Tibor magyar állampolgár, ám új megbízatásából kifolyólag idejét főként a budapesti és varsói irodája között osztja meg. Magánéletében két gyermek apja, és szívesen él kedvenc hobbijainak, melyek a jazz, és rockzene, valamint hosszú távfutás és motorozás.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.