Hirdetés
. Hirdetés

Új indirekt értékesítési igazgató a Canon Hungária Kft-nél

|

A Canon Hungária Kft. 2012. március elejétől Béke Lászlót nevezte ki a vállalat új indirekt értékesítési igazgatójának.

Hirdetés

A 16 éves vezetői tapasztalattal rendelkező szakember 1983-ban végzett Budapesten, a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Villamos Üzemmérnök Karán. A Főiskola elvégzését követően a Központi Fizikai Kutatóintézetben (KFKI) helyezkedett el félvezető fejlesztési szakterületen. Ezt követően a Mikroelektronikai Vállalatnál folytatta pályafutását, ahol fejlesztőmérnökként félvezető memória mérőautomaták fejlesztésén dolgozott. A fejlesztői munka után először a Kodak Kft-nél szervizmérnökként a nagyteljesítményű sokszorosító berendezésekért, a nyomtatókért és az archiváló rendszerekért volt felelős, majd az Océ-Hungária Kft. szerviz- és logisztikai igazgatója lett. Az 51 éves, nős szakember egy gyermek édesapja, szereti a jazz zenét, valamint szívesen tölti szabadidejét olvasással, színházba járással és gitározással.

„Szerencsés embernek érzem magam, hiszen a diplomám megszerzésétől kezdve folyamatosan olyan helyeken dolgozhattam, ahol magasan képzett, elkötelezett munkatársak és kiemelten fejlett technológiák vettek körül, amelyek inspiráltak a munkámban és mindig azt csinálhattam, amit szerettem. A Canonnál elsődleges célom tovább erősíteni az indirekt csatornában rejlő lehetőségek kiaknázásával és fejlesztésével a cég piaci pozícióját. Ezt egy motivált és sikeres értékesítési csapat megszervezésével, és koordinálásával szeretném elérni.” - nyilatkozta Béke László, a Canon Hungária Kft. új indirekt értékesítési igazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.