Hirdetés
. Hirdetés

Új IT-vezetőt igazolt a Szallas.hu

|

Többek között abban is a cégcsoport segítségére lesz, hogy a lokális fejlesztői csapatok regionális fejlesztői szervezetté váljanak.

Hirdetés

A lokális és regionális IT és fejlesztői csapatának irányításával bízta meg a Szallas Group Győrfi Dánielt, aki a Wizz Air fedélzetéről landolt a Szallas.hu irányítótornyába. Fő feladatai közé tartozik a nagyvállalattá gyarapodott Szallas Group technológiai, IT-folyamatbeli és szervezeti fejlesztése és egységesítése.

Technológiai vezető (CTO) pozíciót nyitott a Szallas Group. Olyan, a területében gazdag tapasztalattal rendelkező szakembert kerestek, aki regionális nagyvállalati környezetben jártas, így többek között abban is a cégcsoport segítségére lesz, hogy a lokális fejlesztői csapatok regionális fejlesztői szervezetté váljanak. "Fontos volt számunkra, hogy az új vezető értse és tudja, hogy a hatékony, célravezető és jól skálázható technológia támogatja a gyors piaci reagálást és értékszállítást, ami a Szallas Group fejlődéséhez és eredményes működéséhez már nélkülözhetetlen. A következő években a cégcsoport egységes platformokra áll át és ennek az előkészítése és megvalósítása lesz az egyik fő feladata" - mondta Szigetvári József, a Szallas Group vezérigazgatója.

Hirdetés

Azt is hozzátette, hogy a folyamatos fejlődés mellet az eszköztáruk állandóan bővül - pl. DevOps, automata tesztelés, letisztult, egyszerűsített és automatizált fejlesztés és verziószállítás, nagyvállalati minőségű IT üzemeltetés, IT biztonság és adatkezelés -, amihez agilis és proaktív mentalitás szükséges mind a technológia csapattagokat, mind pedig az őket összefogó vezetőt illetően. Csapatuk is folyamatosan bővül tehetséges mérnökökkel, UX szakértőkkel és fejlesztőkkel, népszerű a piacon az ambiciózus üzleti terv, ügyfélközpontú működés és technológiai szabadság.

"Megláttam, hogy a bizalom, nyitottság és önazonosság közös értékeink a Szallas Group-pal - mesélte Győrfi Dániel. - Célom a cégcsoportot ilyen alapelvek mentén működő IT és fejlesztő csapatok és szervezet vezetésével segíteni a növekedésben, egyesítésben és értékteremtésben".

Győrfi Dániel a Wizz Air-nél töltött el 14 évet, ahol fejlesztőként kezdte pályafutását. Később a foglalási rendszerért felelős menedzserré vált, majd a digitális értékesítési csatornák fejlesztésért felelős IT-vezetőként építette tovább karrierjét. Vezetése alatt nőtt a website fejlesztési csapata agilis alapokon működő, értékorientált fejlesztő szervezetté. Menedzserként olyan projekteket vezetett, mint az online utasfelvétel, mobil alkalmazások bevezetése és a foglalási rendszer többszöri verzióváltása. IT-vezetőként a cég digitális stratégiáján, fejlesztői szervezet transzformációján és portfoliómenedzsment folyamatán dolgozott.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.