Hirdetés
. Hirdetés

Új ügyvezető alelnök a Zyxelnél

|

A tajvani Zyxel bejelentette, hogy David Soares iparági szakértőt nevezi ki az EMEA és észak-amerikai régió értékesítési és marketing ügyvezető alelnökévé. Soares 2017 óta dolgozik a Zyxelnél, mint az észak-amerikai értékesítés alelnöke, és 30 év iparági tapasztalatával támogatja majd a csatornák növekedését ebben a két régióban.

Hirdetés

Hirdetés

Az új pozíciójával, ami most már az EMEA régiót is lefedi, Soares és csapata a csatornák növekedési lehetőségét fogja kutatni, valamint olyan stratégiákat alkotnak majd, amelyekkel a Zyxel partnerei még jobb eredményeket és profitot tudnak elérni saját vállalkozásaikban. Tevékenységének középpontjában azokat az értéknövelt viszonteladókat (VAR) kívánják támogatni, akik magasabb színvonalú szolgáltatásaiknak köszönhetően menedzselt szolgáltatást nyújtókká válhatnak (MSP).

Soares, aki korábban a NETGEAR-nél töltött el 16 évet, valamint 12 évnyi menedzseri tapasztalatot szerzett a Hayes Modems-nél, szorosan együtt dolgozik majd a csatorna partnereivel, hogy megalapozza a vállalat növekedését a meglévő viszonteladói bázisa alapján. Emellett különös figyelmet fordít majd arra, hogy népszerűsítsék a Zyxel egyedi, teljes körű Nebula felhő alapú hálózati termékeit.

"A Zyxel az egyetlen olyan hálózati kereskedő, aki valóban teljes portfoliót kínál a KKV-k számára, a fejlett biztonsági átjáróktól kezdve az átfogó kártevő észlelésig, kapcsolókig és vezeték nélküli hozzáférési pontokig, a Nebula felhő alapú hálózati platform keretén belül. A Nebula tökéletes hálózati menedzsment platformot jelent értéknövelt viszonteladóink számára, akik az ebben rejlő lehetőségeket kiaknázva valódi Menedzselt Szolgáltatást Nyújtó cégekké léphetnek elő. Mindenben támogatni fogjuk azokat a viszonteladókat, akik meg szeretnék tenni ezt a lépést." - mondta el Soares.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.