Hirdetés
. Hirdetés

Új ügyvezető igazgató a Masterfield élén

|

Gyúri Attilát nevezték ki a hazai informatikai képzések piacára idén ősszel belépett új vállalat, a Masterfield Oktatóközpont ügyvezető igazgatójává.

Hirdetés

A műszaki informatikusi, bankinformatikusi és mérnök-közgazdászi végzettségű 31 éves szakember feladata, hogy a hazai informatikai képzési piac fehér foltjainak (például tesztmérnök-képzés, az informatikát gazdasági, jogi és pénzügyi ismeretekkel összekapcsoló komplex ismeretek) feltárását követően nagyszámú specializált intenzív tanfolyamot indítson legalább ezer pályakezdő és továbbképzésre váró szakembernek. Ennek érdekében vonzó fizetési és finanszírozási feltételeket biztosít a vállalat. A tervek szerint a Masterfield Oktatóközpontban évente több mint 100 tanfolyamon összesen 1000 informatikus szakember, vagy informatika iránt érdeklődő hallgató vehet majd részt.

Gyúri Attila gazdag tapasztalatokat szerzett Magyarországon és az Egyesült Királyságban a professzionális programozás több területén: az Oracle, Mssql, Delphi, Mysql, PHP alapú ügyviteli rendszerek tervezésében, fejlesztésében és üzemeltetésében, valamint hazai Business Intelligence rendszerek folyamatos fejlesztésében, az üzleti folyamatok tervezésében. 2004 és 2008 között a Trinspire ügyvezetőjeként a Pannon mobilszolgáltató számlavezető rendszerének fejlesztésében végeztek el jelentős feladatokat, és irányítása alatt fejlesztették ki az Asyst nevű tesztelés automatizáló rendszert. Korábban a Ramasoft Zrt. szoftverfejlesztőjeként banki felügyeleti jelentéskészítő és kockázatkezelő rendszerek elkészítésében vállalt meghatározó szerepet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.