Hirdetés
. Hirdetés

Új vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

|

Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója Derek Rosst nevezte ki a távközlési cég vállalati kommunikációs vezérigazgató-helyettesévé (CCCO).

Hirdetés

A skót származású, 44 éves szakember (képünkön) több multinacionális nagyvállalatnál - például a General Electric-nél (GE), az Airbusnál, a British Airways-nél és Vodafone-nál - szerzett átfogó tapasztalatokat a vállalati kommunikáció területén.

 A szakember a Pannont megelőzően a Vodafone Plc. belső kommunikációért és stratégiai rendezvényekért felelős csoportszintű vezetője volt. Jól ismeri a magyar piacot, mivel korábban a GE Consumer & Industrial budapesti székhelyű európai központjának kommunikációs tevékenységét irányította.

 A Pannon vezérigazgatója, Anders Jensen így nyilatkozott a kinevezésről: ?Nagy örömömre szolgál, hogy Derek csatlakozik cégünk csapatához. Meggyőző szakmai háttérrel rendelkezik és minden személyes adottsága megvan ahhoz, hogy vállalatunk egyik meghatározó vezetője legyen. Kiemelt feladatunk, hogy egyértelműsítsük és megszilárdítsuk a Pannon vállalati identitását, a vállalati felelősségvállalást pedig szervesen beépítsük minden tevékenységünkbe. Magyarországi tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi szakemberként Derek kiválóan alkalmas ennek megvalósítására".

Derek Ross hozzáfűzte: ?Örömmel készülök vissza Budapestre, és az általam nagyon kedvelt Magyarországra. A magyar mobil kommunikációs piac még mindig rendkívül izgalmas időket él, és örülök, hogy én is a Pannon csapatának tagja és sikertörténetének részese lehetek."

Derek Ross 2009. december 1-jétől tölti be új pozícióját a távközlési cégnél.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.