Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató a CETIN Hungary élén

|

A szakember több mint húsz éves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlés és a vezetési tanácsadás területén.

Hirdetés

A független, integrált infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. ma bejelentette, hogy szeptember 1-jétől Kübler-Andrási Judit tölti be a cég vezérigazgatói pozícióját.

Kübler-Andrási Judit több mint húsz éves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlés és a vezetési tanácsadás területén. Magyarországon, Montenegróban, Ausztriában és Németországban élt és dolgozott. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Pályafutása során dolgozott a Magyar Telekomnál, az Arthur D. Little-nél és legutóbb a Deutsche Telekomnál, ahol az európai szegmens stratégiájáért felelt, majd a cég leányvállalata, az immmr GmbH vezérigazgatói pozícióját töltötte be.

Hirdetés

2020-ban tért vissza a Deutsche Telekomhoz szülési szabadságáról, azóta főként digitalizációval és B2B szolgáltatásokkal kapcsolatos különböző vezetői szintű projektmenedzsment pozíciókban dolgozott. Legutóbb a nemzetközi B2B piacra-lépési stratégiáért és a nemzetközi nagykereskedelmi terület stratégiájáért volt felelős.

Ötvös Tamás korábbi vezérigazgató marad a CETIN Hungary Zrt. igazgatóságának elnöke, emellett a CETIN Csoport technológiai vezérigazgatóhelyetteseként (Chief Technology Officer - CETIN Group, CTO) nemzetközi feladatokra fókuszál.

A CETIN Hungary Zrt. független integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató vállalat, Magyarország egyik meghatározó országos mobil rádiós és átviteltechnikai hálózatának tulajdonosa és üzemeltetője mintegy négyezer telephellyel, jelenléti ponttal. A társaság 2020 júliusában jött létre a Telenor Magyarországból történő strukturális kiválással. Közel 200 kiváló szakemberrel a CETIN Hungary üzleti tevékenységének fókusza a hálózattervezés, hálózatépítés és üzemeltetés, átviteltechnika, adatközpont, IT infrastruktúra és IT biztonsági szolgáltatások.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.