Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató az Invitech élén

|

Az eddigi vezérigazgató-helyettes, Marton László veszi át az ICT-vállalat irányítását.

Hirdetés

A 4iG Csoportnál zajló transzformációs program keretében a tagvállalatok operatív irányítása átalakul. Az átalakítás részeként március 1-től Marton László az Invitech ICT Services Kft. vezérigazgatója.

A szakember 2019 júniusa óta az Invitech ICT Services Kft. vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese; feladatköre kiterjedt az üzleti ügyfeleknek nyújtott távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására. A szakember korábban a jogelőd Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet vállalt a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében.

Ezt megelőzően éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is. Marton László szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál volt marketing és értékesítési igazgató.

Hirdetés

Marton László feladata az Invitech üzleti stabilitásának megőrzése mellett a cégcsoport átalakítási folyamata során a telekommunikációs vállalat értékesítési tevékenység kialakítása és koordinálása lesz.

Bőthe Csaba, korábbi vezérigazgató 2022. július 1-től volt az Invitech vezérigazgatója, ezt megelőzően pedig az Invitech marketing- és üzleti támogatások igazgatóságát is vezette 2018 és 2019 között.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.