Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató-helyettes az Albacompnál

|

Szeptember 15-től Egervári Dénes tölti be a cég műszaki vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Elődje, Szajkó György közös megegyezessél távozik.

Hirdetés

Egervári Dénes (képünkön) 2007-ben üzletfejlesztési igazgatóként csatlakozott az Albacomphoz. Szeptembertől ő felel a cég IT technológiai, rendszerintegrációs, szerviz és menedzselt IT megoldások üzletágaiért. Feladata az IT stratégia és a hatékony vállalati struktúra kialakítása az általa vezetett területeken. A szakember 1998-ban okleveles villamosmérnök végzettséget szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaság Tudományi Egyetemen. 2004-ben mérnök-közgazdász szakoklevelet kapott a Budapest Közgazdasági és Államigazgatási Egyetemen, majd 2007-ben a Central European University, M. Sc. In IT Management diplomáját szerezte meg.

Az Albacomp előtt az Unilever Magyarország, Horvátország és Szlovénia rendszermérnöke, majd a hálózat- és szerverüzemeltetési csoport vezetője volt. Csoportja felelt a cég számítógépes hálózatának, szerver operációs rendszereinek, adatbázisainak és SAP bázisrendszerének üzemeltetéséért és fejlesztéséért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.