Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgató-helyettes az Invitelnél

|

A korábban két külön területként működő szabályozási és jogi igazgatóság mostantól az új vezérigazgató-helyettes irányítása alá kerül.

Hirdetés

dr. Budai J. Gergő, jogi és szabályozási vezérigazgató-helyettes, Invitel
dr. Budai J. Gergő, jogi és szabályozási vezérigazgató-helyettes, Invitel
Az Invitel új vezetőt nevezett ki az újonnan létrehozott jogi és szabályozási vezérigazgató-helyettesi pozícióba. Az eddig külön divízióként működő területeket mostantól egységbe szervezve dr. Budai J. Gergő vezeti. A 35 éves szakember jelentős nagyvállalati és M&A tapasztalattal rendelkezik, mostani kinevezése előtt a Pfizer jogi igazgatója volt. Az Invitelnél fő feladata lesz a vállalat jogi és szabályozási stratégiájának kialakítása és megvalósítása. Az elmúlt időszakban több új vezető is érkezett az Invitelhez, a vállalat nem titkoltan szeretné még jobban megszilárdítani pozícióit az üzleti és lakossági piacokon egyaránt.

Dr. Budai J. Gergő a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen doktorált, miközben egy szemesztert a Pretoriai Egyetemen töltött a Dél-Afrikai Köztársaságban, ahol Nemzetközi Jog és Emberi Jogok tanulmányokat végzett. Szakmai ars poeticája szerint a jogászok hozzáadott értéke abban van, hogy új, ugyanakkor biztos és helytálló megoldásokat kell nyújtsanak a hosszútávú sikerek érdekében.

Az új vezérigazgató-helyettes jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Szakmai pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. A brüsszeli, washingtoni és budapesti irodákban egyaránt dolgozott olyan ügyfelekkel, mint a BAA International, a Magyar Állam, a Colgate-Palmolive, AIG New Europe, Schering Pharma, Bridgestone, ITD Hungary, Bayer, Magyar Fejlesztési Bank, Novartis, ÁPV Zrt vagy az MNV Zrt. 2007-től a Pfizer Jogi Igazgatójaként tevékenykedett, először Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót. A gyógyszeripari cégnél valamennyi üzletág és divízió jogi támogatásáért felelt mindhárom országban.

Az Invitel új vezérigazgató-helyettese nemcsak a jogi, de a vízilabda pályán is otthonosan mozog. Az aktív sportot 10 évvel ezelőtt fejezte be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.