Hirdetés
. Hirdetés

Új vezérigazgatója lesz a Yettel Magyarországnak

|

Peter Gazikot váltja a vezérigazgatói poszton, aki 2021 óta vezeti a vállalatot.

Hirdetés

Igor Prerovskyt nevezik ki a magyarországi vállalat új vezérigazgatójává szeptembertől a PPF Telecom Group, a Yettel Magyarország többségi tulajdonosa - közölte a vállalat.

A bejelentés szerint Igor Prerovsky azt követően tér vissza a PPF-hez, hogy négy évig az Európa és a Közel-Kelet régióban a digitális vállalkozásépítésben és -fejlesztésben vezető szerepet betöltő Creative Dock Groupnál fintech területen vezetett pénzügyi és telekommunikációs projekteket.

Igor Prerovsky Peter Gazikot váltja a vezérigazgatói poszton, aki 2021 óta vezeti a Yettel Magyarországot. Közel három év után Peter Gazik visszatér Szlovákiába, ahol szintén a PPF tulajdonában levő szlovák televízió- és médiacsoport, a Central European Media Enterprises (CME) vállalathoz tartozó TV Markíza vezérigazgatójaként folytatja munkáját.

Hirdetés

A PPF Telecom Group magában foglalja a Yettel távközlési vállalatot és a CETIN távközlési infrastruktúra vállalatot. A csoport öt országban (Csehország, Szlovákia, Magyarország, Bulgária és Szerbia) van jelen, és mobil, vezetékes, adat- és internetes televíziós szolgáltatásokat nyújt. A régióban 18 millió mobil ügyfele van, továbbá 1,1 millió szélessávú vezetékes előfizetővel és több mint 700 ezer PayTV ügyféllel rendelkezik. A csoport munkavállalóinak teljes létszáma 12 700.

A PPF Csoport 25 országban van jelen különböző iparágban meglevő befektetéseivel, így a pénzügyi szolgáltatások, a távközlés, a média és az e-kereskedelem terén, illetve olyan további ágazatokban, mint az ingatlanpiac, a biotechnológia és a járműipar. A PPF Csoport működése Európától Észak-Amerikáig és Ázsiáig terjed, a csoport 40 milliárd euró értékű vagyonnal rendelkezik és 61 ezer embert foglalkoztat világszerte.

A 2022-ben a magyar, bolgár és szerb ügyfelek számára bevezetett Yettel a cseh székhelyű PPF Telecom Group új távközlési márkája.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.