Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető a HP ProCurve Networking üzletágnál

|

Bolla Szilárd az év elején csatlakozott a HP ProCurve Networkinghez, feladatkörébe tartozik az üzletág bővítése és a képzett viszonteladó hálózat kiépítése.

Hirdetés

Bolla Szilárd korábban az izlandi OpenHand Software Limited londoni leányvállalatánál dolgozott, ahol legutóbb a társaság kelet-európai terjeszkedési strtagéiájának kialakításában vállalt vezető szerepet. Ezt megelőzően MBA tanulmányokat folytatott Ausztráliában a James Cook University hallgatójaként, illetve korábban a HP indirekt értékesítési csapatát koordinálta. A szakembertől azt várják, hogy széleskörű értékesítési tapasztalatait felhasználva ütőképes hazai képviseletet hozzon létre, amely minden tekintetben felveszi a versenyt versenytársaival. Feladatkörébe tartozik az üzletág bővítése, képzett viszonteladó hálózat kiépítése és a HP ProCurve márka képviselete a hazai informatikai piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.