Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető a Schneider Electric hazai Secure Power csapatánál

|

Benyovszky-Aszódi Katalint nevezeték ki a Schneider Electric Secure Power üzletága hazai csapatának élére.

Hirdetés

Az értékesítés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a Schneider Electric-et három éve erősítő Benyovszky-Aszódi Katalint nevezték ki 2023 szeptemberétől a vállalat Secure Power üzletága hazai csapatának élére. A szakember a Szent István Egyetemen szerzett válallkozásszervező-közgazdász diplomát.

Karrierje során az informatikai szektor több jelentős vállalkozásának hazai érdekeltségénél is megfordult különböző pozíciókban. A Hewlett-Packard Hungary-nél 2001-2003 között termékkategória specialistaként dolgozott, majd a következő két évet az Ingram Micro-nál töltötte, ahol a HP képalkotási és nyomtatási termékeinek értékesítéséért felelt. 2006-ban igazolt az IBM hazai leányvállalatához, ahol több pozíciót is betöltött, 2019-es távozásakor a szerverek és adattárolók értékesítéséért felelős menedzserként dolgozott.

Hirdetés

A Schneider Electric csapatához 2020 novemberében csatlakozott, mint a Secure Power üzletág IT-értékesítési csatorna menedzsere. Ebben a pozícióban többek között az értékesítési stratégia kidolgozásáért, a Schneider Electric piaci részesedésének növeléséért, az IT területen dolgozó disztribútorokkal, viszonteladókkal és rendszerintegrátorokkal való kapcsolattartásért és üzletfejlesztésért felelt.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy átvehetem a Secure Power üzletág hazai csapatának vezetését. A Schneider Electric folyamatosan fejleszti a megoldásait az IT piacra és az ipari területekre is. Az energiahatékonyság növelése, a kritikus fontosságú rendszerek biztonságos működtetése a gyorsan változó gazdasági környezetben minden korábbinál fontosabb, üzletágunk ebben nyújt szakértő partnerként megoldást. Egyedülálló adatközponti és hűtési megoldásainkkal, kiváló szakembereinkkel és értékesítési partnereinkkel jelentős mértékben tudunk hozzájárulni ügyfeleink energiahatékonysági és digitalizációs törekvéseihez" - mondta el kinevezése kapcsán Benyovszky-Aszódi Katalin.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.