Hirdetés
. Hirdetés

Új vezetők a Xerox irodai üzletágainak élén

|

2009. január elsejétől új igazgatók irányítják a Xerox Magyarország Kft. Nagy volumenű Kereskedelmi Üzletágát (HVD), valamint Általános Kereskedelmi Üzletágát (GMO).

Hirdetés

A két divízió január 1-től működik a megváltozott neveken. A HVD üzletág (korábban Belépő szintű irodai termékek üzletága) élén Sophia Lillie-t Szücs András váltotta. Az új kolléga a Veszprémi Egyetemen szerzett informatikus mérnöki diplomát, majd az MTA SZTAKI/BME keretében PhD-képzésben vett részt.

A 39 éves szakember elsősorban hazai és multinacionális számítástechnikai vállalatoknál végezte eddigi munkáját, de a dokumentumkezelési iparágban és az építőiparban is dolgozott vezető beosztásban.

Korábbi munkahelyein főként az értékesítési és marketingterületekért felelt, illetve ügyvezetői feladatokat látott el. Az így megszerzett tapasztalatait hasznosítja év eleje óta a Xeroxnál, ahol a magyar, a horvát és a szlovén régió irányítását látja el.

Kányi Tamás munkáját Borbás László január 1-től vette át. Igazgatóként ő a GMO divízió (korábban Irodatechnikai Üzletág) új vezetője.

A 46 éves szakember a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán diplomázott, majd többek között vezetői és közbeszerzési tréningeken képezte tovább magát.

Borbás László a nyomdai és irodai dokumentumkezelésben szerzett tapasztalatokat, ahol a direkt, illetve az indirekt értékesítésért, valamint a kiemelt ügyfelek kezeléséért felelt. A Xerox Magyarország irodatechnikai üzletágánál szintén az értékesítési folyamatok irányítása tartozik elsődleges feladatai közé.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.