Hirdetés
. Hirdetés

Újra lehet pályázni a HR Best Futureproof Organizations kategóriájában

|

November 14-ig még pályázhatnak az érdeklődő vállalatok a magyarországi jó gyakorlatokat díjazó HR Best verseny "Futureproof Organizations" kategóriájában.

Hirdetés

November 14-ig pályázhatnak a vállalatok a legjobb hazai HR gyakorlatokat díjazó HR Best "Futureproof Organizations" kategóriájában. A Microsoft által harmadszor meghirdetett díj célja, hogy a technológia és az ember kooperációját ötvöző jó gyakorlatokat megmutassák a szakmai nyilvánosságnak. Ez annál is inkább fontos, hiszen - mint az Csanak Gabriella marketing- és operatív igazgató, valamint Szentpétery Boglárka HR igazgató október 21-én a HR Festen tartott előadásából is kiderült - a hibrid munkavégzés paradoxonának megoldása lesz az évtized HR kihívása.

A Futureproof Organization címet azok a vállalatok nyerhetik el, amelyek a digitális transzformációban élen járva biztosítják "jövőállóságukat". Ez megvalósulhat az IT/Technológia, a szervezeti és működési keretek, az üzleti modellek, az adatalapú döntéshozatal, a szükséges készségek fejlesztése és az agilis szervezeti kultúra kialakításának szintjén egyaránt.

"A Microsoft Magyarország küldetése, hogy a digitális transzformációban segítse a vállalatokat, ehhez pedig nélkülözhetetlen az ember és a technológia együttműködése. Ezért is tartjuk kiemelten fontosnak, hogy megmutassuk azokat a példaértékű és előrevivő modelleket, amelyek közelebb viszik a gazdaság szereplőit a jövő ideális szervezeti felépítéséhez. Nem véletlen, hogy a tavalyi nyertesek között is olyan élenjáró vállalatokat találunk, mint az OTP Bank, a Magyar Telekom és a Richter Gedeon Nyrt." - mondta el Szentpétery Boglárka, a Microsoft Magyarország HR igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.