Hirdetés
. Hirdetés

Újraválasztották Nagy Eleket a BKIK elnökévé

|

A kereskedelmi és iparkamarák működésében az idei év a tisztújítások jegyében zajlik.

Hirdetés

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) tisztújító küldöttgyűlése újabb négy évre, egyhangúlag választotta meg Nagy Eleket a testület elnökének. A BKIK általános alelnökének szintén egyhangúlag Balog Ádámot választották.

A kereskedelmi és iparkamarák működésében az idei év a tisztújítások jegyében zajlik. A folyamat tavasszal indult a területi kamaráknál, majd a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) őszi tisztújításával és elnökválasztásával zárul -emlékeztetett a BKIK.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ősszel tartandó tisztújítására a budapesti vállalkozások által megválasztott küldöttek egyhangúlag Nagy Eleket jelölték új elnöknek.

Hirdetés

Megválasztását követően Nagy Elek elmondta: "az MKIK és a kormány között kialakult stratégiai partnerséget szükség szerint, a vállalkozások igényeinek megfelelően lehetne bővíteni. Olyan országos kamarát célszerű kialakítani, amely folyamatos mérésekkel, adatokkal alátámasztott javaslatokkal képes segíteni a kormányzat munkáját, legyen szó akár az adórendszer finomhangolásáról vagy akár a regionális fejlesztések versenyképességet növelő felhasználásáról."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.