Hirdetés
. Hirdetés

Zoomon rúgta ki 900 alkalmazottját a cég vezérigazgatója - videó

|

A Better.com vezérigazgatója, Vishal Garg 900 indiai és amerikai alkalmazottat bocsátott el egyetlen Zoom hívás alatt.

Hirdetés

Vishal Garg, a Better.com vezérigazgatója 900 alkalmazottat rúgott ki cégéből egy múlt heti Zoom hívás alatt.

Egy alkalmazott, aki a jelek szerint részt vett a megbeszélésen, mobiltelefonjával rögzítette a hívást, és megosztotta a közösségi médiában. Ez mindenképpen sokkoló hír volt, amely éppen az ünnepi szezon előtt érkezett. A Zoom-hívásról készült videó futótűzként terjedt a közösségi médiában.

Hirdetés

"Ez nem olyan hír, amit hallani szeretnének. Ha ezen a híváson részt veszel, akkor te is azon szerencsétlen csoport tagja vagy, akiket elbocsátanak. Az önök munkaviszonya itt azonnali hatállyal megszűnik" - hallható Vishal Garg a videóban.

Miközben az alkalmazottaihoz szólt, Garg azt mondta: "Nem túl jó hírekkel fordulok önökhöz. A piac megváltozott, ahogy azt önök is tudják, és ezzel együtt kell változnunk a túlélés érdekében, hogy remélhetőleg továbbra is virágozhassunk és teljesíthessük küldetésünket. Ez nem olyan hír, amit hallani szeretnének. De végül is ez az én döntésem volt. És azt akartam, hogy tőlem hallják. Ez egy nagyon-nagyon nehéz döntés volt."

A konferenciahívás során azt is megemlítette, hogy karrierje során ez a második alkalom, hogy ilyen döntést kellett hoznia. "Ez a második alkalom a karrierem során, hogy ezt teszem, és nem akarom ezt tenni. Legutóbb, amikor megtettem, sírtam. Ezúttal remélem, hogy erősebb leszek. Több okból - a piac, a hatékonyság, a teljesítmények és a termelékenység miatt - elbocsátjuk a vállalat mintegy 15%-át" - tette hozzá.

Az amerikai székhelyű digitális vállalat vezérigazgatója röviden részletezte, miképp történik majd az elbocsátottak végkielégítése.

A közösségi oldalakon felháborodtak a vezérigazgató azon döntése miatt, hogy az ünnepi szezon előtt elbocsátja az alkalmazottakat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.