. Hirdetés

A VISZ csapata nyerte az első Aeron Hockey bajnokságot

|

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) csapata nyerte a Computerworld CIO.hu 2018 konferencia első napjának estéjén a hazánkban először megrendezett Aeron Hockey bajnokságot.

Hirdetés

A siófoki Prémium Hotel Panoráma Hotelben, október 11-én rendezett versengésen 8 csapat indult, és a kieséses rendszerben lebonyolított bajnokságot végül a VISZ három elnökségi tagjából és egy vendégjátékosból álló csapat nyerte meg. A bajnokcsapat tagjai: Bödör László, Knuth Ábel, Kórász Tamás (KPMG), Strausz György (kapus). Takács Tibor, a VISZ elnöke egy sérülésből lábadozik, ezért nem vállalhatta a játékot, de taktikai tanácsaival és buzdító szavaival végig segítette a csapatot bajnoki cím megszerzéséhez vezető úton.

Hazánkban először, Európában harmadikként került sor a Herman Miller amerikai irodai bútorgyártó rendkívül teherbíró és ergonomikus, gurulós irodai székéről, az Aeronról elnevezett bajnokságra. A mérkőzéseket ilyen székekben ülő játékosok ütőkkel játszák, a hokihoz hasonló szabályok szerint, és az a csapat nyeri a meccset, amelyik több gólt üt az ellenfél kapujába.

Az első magyarországi Aeron Hockey bajnokságon szereplő Aeron székek rendkívüli igénybevételnek voltak kitéve. A hét mérkőzést egy olyan teremben rendezték, amelynek padlószőnyeg volt a burkolata, és több játékos testsúlya is meghaladta a 110 kilót: a nagy súrlódás és a rendkívül nagy dinamikus terhelések ellenére egyetlen széket sem kellett javítani vagy lecserélni a bajnokság során.

Almási Andrienne, a Herman Miller magyarországi forgalmazójának, az Office Art & Design vezetője adta át a bajnokcsapat játékosainak az ajándékokat, és a sportrendezvény zárásakor adott rövid nyilatkozatában kiemelte: "Nagy örömünkre szolgál, hogy főtámogatói lehettünk az első magyarországi Aeron Hockey bajnokságnak. Örömmel tapasztaltuk, hogy ez a más országokban nagy sikereket arató új sport hazánkban már az első alkalommal lelkes hívekre talált, mind a játékosok, mind pedig szurkolók körében. Elégedetten nyugtáztuk, hogy a Herman Miller világbajnok Aeron székei is bebizonyították, hogy nem véletlenül váltak világszerte az igényes irodák legkedveltebb ülőalkalmatosságává."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.