Hirdetés
. Hirdetés

Okos döntéstámogatás a felhőben: UniPoll.hu online kérdőívkészítő szolgáltatás

|

A partnerektől, ügyfelektől érkező visszajelzések és ezek kezelése elengedhetetlen sikerkellékei minden folyamatosan fejlődő, modern vállalkozásnak. Egy új terület meghódítása mindig rizikós és kihívásokkal teli feladat. Rengeteg összetevőn múlik, hogy a kínálat valóban találkozzon a kereslettel és hasznot termeljen mindkét fél közös megelégedésére. A buktatók és tévedések elkerülésére, az ügyfelek igényeinek és véleményének hatékony megismerésére kínál alacsony költségű megoldást az UniPoll.

Hirdetés

Egy új termék bevezetésekor, vagy meglévő termék továbbfejlesztésekor a legbizonytalanabb tényező mindig a vásárlói döntés. Ha a vevő másik terméket választ, az a befektetett munka tükrében súlyos veszteséget jelent a vállalkozásnak. Az UniPoll biztosítja a mérlegeléshez és megalapozott döntések meghozatalához szükséges egyszerű használatú eszközöket.

Az univerzális, felhőalapú online kérdőívkészítő alkalmas ügyfél-elégedettség mérésére, minőségi visszajelzések gyűjtésére, rendezvények résztvevőinek regisztrálására, visszajelzéseik összegyűjtésére, piacelemzésre, marketingkutatásokra, telemarketinggel összekapcsolt felmérésekre, munkatársi- és vezetői értékelések lefolytatására, papíralapú űrlapok kiváltására, adatfelvitelre és nem utolsósorban egyéb vélemények, visszajelzések gyűjtésére, értékelésekre. Mindazonáltal a korszerűen kialakított rendszerek esetében is gyakori következmény, hogy a beszerzett információk tényleges hasznosítás nélkül, egy háttértárolón végzik. Az UniPoll esetében azonban végeredményként statisztikákat, elemzéseket is kap a megrendelő.

Az UniPoll használatával nincs szükség a különböző hasonló tartalmú felmérések kérdőíveinek egyenkénti szerkesztésére vagy az eredmények egyszerű feldolgozásához külső programok alkalmazására. A felhőben elérhető szolgáltatás a belépést követően azonnal használható, így semmilyen infrastrukturális beruházást, előkészületet nem igényel a felhasználótól.

Az UniPoll számára a Microsoft Windows AzureŽ platform szolgáltatásai adják a válaszadók gyors és széles körű eléréséhez, a hullámokban érkező visszajelzések kezeléséhez szükséges rugalmas méretezhetőséget és használhatóságot.

– A Microsoft Windows Azure platform lehetővé teszi, hogy a növekvő erőforrásigényeket ne új hardvereszközök rendszerbe állításával biztosítsuk, hanem olyan felhőalapú szolgáltatások megrendelésével, amelyek hátterét a Microsoft adja – részletezte a technikai hátteret Bieber Norbert, az SDA Informatika Zrt. fejlesztési vezetője. – Munkatársaink készséggel adnak szakmai tanácsot arra vonatkozóan, hogyan hozhatna ki még többet szervezetéből az UniPoll segítségével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.