Hirdetés
. Hirdetés

A T-Systems a Power Platform megoldással felturbózza az üzletet

|

Itt a konkrét segítség az adatvezérelt vállalati kultúra kialakításához!

Hirdetés

A Microsoft Power Platform egyik nagy előnye az egyszerű használat, ezért támogatja és elősegíti a cégen belüli innovációt, segítségével új és régi üzleti problémák oldhatók meg gyorsan és költséghatékonyan, használatával mindenki képessé válik az üzleti tevékenységét felgyorsító megoldások létrehozására.

Erre a technológiára alapozva nyújt a T-Systems digitális szolgáltatóként felmérési, pilot, bevezetési és fejlesztési szolgáltatásokat ügyfeleinek. Mindegyik felhőalapon, valamint on-premise változatban is elérhető. 

A Power Platform megoldás három - Power BI, Power Automate és Power Apps - komponensből áll össze, amelyek külön-külön is igénybe vehetők. Ezek a technológiák együttműködnek egymással, egyszerűsítik az üzleti eredmények mérését, az eredmények alapján történő cselekvést, valamint a munkafolyamatok automatizálását.

A Power BI segítségével könnyű megalapozott üzleti döntéseket hozni. A PowerApps használatával könnyedén létrehozhatóak a szükséges üzleti alkalmazások, illetve a már meglévők pedig egyszerűen kibővíthetők vagy testre szabhatók. A Power Automate-tel pedig összekapcsolhatók a leggyakrabban használt alkalmazások és szolgáltatások, automatizálhatok a munkafolyamatok.

Amennyiben a saját adatain szeretné első kézből megtapasztalni egy modern üzleti intelligencia (BI) eszköz adta funkcionalitás előnyeit, ha szeretné könnyen egyszerűsíteni az üzleti folyamatokat, minimálisra csökkentve a hibalehetőségek kockázatát, továbbá szeretné a vállalati alkalmazásaival felpörgetni a csapatmunkát, lerövidíteni a különböző munkafolyamatokat, és hatékonyabb üzletmenetet elérni, regisztráljon a https://webinar.computerworld.hu/ oldalon!

A T-Systems-ben felhalmozott tanácsadói és megvalósítói projekttapasztalat az Ön segítségére lehet abban, hogy a legmegfelelőbb megoldás készüljön el vállalata számára. A különböző iparágakban szerzett szerteágazó tapasztalat segítségével a T-Systems csapata üzleti és technológiai kérdésekben lesz segítségére a döntéstámogatási és operatív folyamatokban a piacon elérhető legfrissebb technológiákkal.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.