Hirdetés
. Hirdetés

AirPods 3 vs. AirPods Pro: melyik a jobb választás?

|

Ha épp új AirPods vásárlása előtt állsz, és azon gondolkodsz, hogy az AirPods Pro vagy az AirPods 3 éri-e meg jobban, ez a cikk segíthet.

Hirdetés

Az Apple több vezeték nélküli fülhallgatót is kínál, különböző igényekhez és költségkerethez szabva. Íme a legfontosabb funkciók és paraméterek, amelyeket érdemes ismerni, mielőtt választunk az AirPods 3 és az AirPods Pro között.

Magasabb ár, kényelmesebb viselet

A hivatalos megjelenés idején az AirPods Pro körülbelül 70 dollárral volt drágább, mint az AirPods 3, de természetesen többet is kínál ezért cserébe. Az AirPods Pro egyik legfontosabb jellemzője a szilikon füldugók, amelyek kényelmessé teszik a fülhallgató viselését.

A szilikonos fülhallgatóvégeknek köszönhetően a fülhallgató még percek után sem kezdi el nyomni az ember fülét. Arról nem is beszélve, hogy egy kicsit jobban illeszkednek a fülbe, amit különösen akkor értékelünk, ha a fitneszteremben, futás vagy más sporttevékenységek közben tervezzük viselni őket.

Ne felejtsd el: Az AirPods 3 kifinomult kialakítású, így a fülben marad, és nem kell aggódni, hogy kiesik. 

Hirdetés

Aktív zajszűrés

A másik nagy különbség az AirPods 3 és az AirPods Pro között, hogy a Pro modell aktív zajszűréssel rendelkezik, amely aktívan elnyomja a környezeti zajokat. Ez különösen akkor hasznos, amikor a fülhallgatón keresztül hívásokat kezdeményezünk.

Forrás: FixShop
Forrás: FixShop

Hasonló hangminőség, különbség az akkumulátor élettartamában

Ahogy az várható volt, az AirPods Pro a környezeti hangok aktív elnyomása és a fülbe való szorosabb illeszkedés révén valamivel jobb hangminőséget kínál, mint az AirPods 3. A különbség azonban nem olyan nagy, mint például az AirPods 2 és az AirPods Pro között.

Az AirPods 3 Adaptive EQ technológiával rendelkezik, amely a személy saját füléhez igazítja a hangzást a legjobb akusztikai élmény érdekében. Ami a többi jellemzőt és funkciót illeti, például a gyors párosítást, a gyors eszközváltást vagy a térhatású hangzást, ezek az AirPods mindkét változatában megegyeznek.

30 óra vs. 24 óra

Az AirPods 3 kombinált akkumulátorának élettartama akár 30 óra is lehet. Az AirPods Pro kombinált akkumulátor-üzemideje mindössze 24 óra.

Minőségi fejhallgatók a legjobb áron

Ha új Apple fejhallgatót szeretnél vásárolni, vagy más márkákat is fontolgatsz, látogass el a FixShopba, ahol nem csak a különböző márkák és modellek széles választékát, hanem a tartozékokat is megtalálod remek áron és gyors kiszállítással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.