Hirdetés
. Hirdetés

Az építőipar jövőjét az informatika határozhatja meg

|

Vajon az IT-szektor dominálja majd a világ egyik legősibb iparágát?

Hirdetés

A fizikai munkán és a látható, megfogható, szilárd anyagokon alapuló építőiparban sokan úgy gondolhatják, hogy kevésbé vannak kitéve a digitális technológiáknak és az innovatív vállalatoknak, amelyek a semmiből bukkannak fel, és zavaró magatartásukkal felforgatják a piacot. A városnegyedek gyors megújulása, a hatalmas irodakomplexumok és a magasházak megjelenése azt sugallhatja, hogy ez valóban így van, de az vitathatatlan, hogy a digitalizáció és a fenntartható fejlődés az elkövetkező években ebben az ágazatban is fontos tényező lesz.

Az építőipar nem csupán az új épületek felbukkanásából áll. Az ingatlanok mellett magában foglalja az infrastruktúrát és az ipari szerkezeteket és kevesen gondolnák, hogy a világgazdaság egyik legjelentősebb ágazata. Becslések szerint jóval több mint 10%-át teszi ki a globális GDP-nek, ami gazdasági nyelven azt is jelenti, hogy az innováció, a fenntartható fejlődés és a jó gazdasági döntések dollármilliárdokat érhetnek. Az ipar 4.0 - más néven a negyedik ipari forradalom - már lefektette az alapokat azzal, hogy a nagyrészt digitális megoldásokon alapuló technológiákat

integrálta az ipar és a gyártás világába a hatékonyság és a termelékenység növelése céljából.
Az ASUS szakértői szerint az Ipar 5.0 a nagyrészt digitális átalakulás újabb lépése lesz. A mesterséges intelligencia (MI) és a kiterjesztett valóság (AR) kulcsszerepet játszik majd ebben a folyamatban, ezért minden jelentős piaci szereplőnek tisztában kell lennie ezekkel a technológiákkal. A kiberbiztonság szintén kiemelt fontosságú lesz az Ipar 5.0-ban. A gyárak és az infrastruktúra egyre összetettebbé és digitálisabbá válása növeli a kiberfenyegetések kockázatát. A biztonságos rendszerek bevezetése elengedhetetlen az üzletet mozgató adatok védelme érdekében.

Az ASUS évtizedes innovációs tapasztalatának köszönhetően az ExpertBook és ProArt modellek a megbízhatóságra, agilitásra és hozzáadott értékre összpontosítanak. Ezeket a laptopokat egyszerű vállalati vezérléssel és kiemelkedő adatvédelmi megoldásokkal is felszerelték. Az ExpertBook B9-es modellek alig 1 kilogrammot nyomnak, így ideálisak azoknak a felhasználóknak, akiknek gyakran kell utazniuk. A magnézium-lítium felépítés és szerkezeti merevítés pedig ellenáll az iparágvezető katonai teszteknek. Az ExpertBook B5 OLED a legmodernebb hardvereket kínálja, beleértve az akár 12. generációs Intel® Core™ processzorokat és az NVIDIA GeForce grafikus kártyákat. A lenyűgöző képminőséget kínáló OLED kijelző pedig a professzionális munkát is kiszolgáló színhű megjelenítés mellett a szemek egészségére is ügyel.

Az ASUS üzleti megoldásai olyan funkciókkal és jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek segítenek a szervezeteknek a termelékenység növelésében, a költségek csökkentésében és az ügyfelek elégedettségének javításában.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.