Hirdetés
. Hirdetés

Koronavírus elleni stratégia 30 nap alatt: itt lehet megtudni, hogyan!

|

Ez a webinár nem egy a sok közül. Az IBM Cloud és a VMware szakértői tanácsokkal segítenek az üzletmenet-folytonossági stratégia kidolgozásában és a felhős átmenetben. Iratkozzon fel, ha személyre szabott tanácsokat szeretne kapni!

Hirdetés

Példa nélküli időket élünk - példátlan gyorsasággal kell alkalmazkodnunk. Megbízhatónak maradni, és fenntartani az üzletmenet folytonosságát talán sohasem volt még ilyen összetett feladat. Mások tapasztalataiból okulni, mások tanácsait meghallgatni ilyenkor nemhogy nem szégyen, de kimondottan ésszerű.

Hirdetés

Szükség lehet a kritikus alkalmazások - akár ideiglenes - felhőbe költöztetésére, teszt- és fejlesztési környezetek gyors kialakítására, az adatok felhőbe mentésére, az adatközpontok bővítésére felhős kapacitásokkal, de szükség lehet arra is, hogy az infrastruktúrát mesterséges intelligenciával és a gépi tanulás képességeivel erősítsük. Ebben, valamint a felhőben rejlő lehetőségek kihasználásában tudnak szakértői segítséget nyújtani gazdag tapasztalatokkal rendelkező szakértőink.

Pál Ferenc 1996-ban csatlakozott az IBM-hez, ahol az IBM legnagyobb ügyfeleinek kiszolgálása során számos műszaki és vezetői pozíciót betöltött. Jelenleg az IBM nyilvános felhő üzletágának délkelet-európai vezetője.

Michal Kowalczyk (IBM Certified Cloud Advisor v5, Certified Cloud Architect - SoftLayer, VMware VCP, EMC Velocity Engineer, Netapp Certified Architect) a nyilvános és hibrid felhők szakértője, evangelistája, architektként sokéves tapasztalata van az IBM, VMware, HyperV, OVM megoldásokra épülő felhők tervezésében és implementálásában, a katasztrófa utáni helyreállítások megvalósításában.

Melegen ajánljuk, hogy regisztráljon, hallgassa meg szakértőinket, ismerje meg, hogyan segíthetnek az üzletmenet-folytonossági stratégia kialakításában 30 napon belül az IBM és a VMware megoldásai!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.