Hirdetés
. Hirdetés

Kritikus infrastruktúravédelem, ami nem gátolja az üzletmenetet

|

Az Arrow Electronics páneurópai forgalmazási megállapodást kötött az OPSWAT-tal, a kritikus infrastruktúrák védelmére vonatkozó megoldásokról.

Hirdetés

Az Arrow Electronics globális technológiai szolgáltató páneurópai forgalmazási megállapodást írt alá az OPSWAT globális kiberbiztonsági vállalattal, hogy felajánlja MetaDefender és MetaAccess kiberbiztonsági csomagját a kritikus infrastruktúra védelmi termékeiből. A megoldások a szervezet meglévő informatikai megoldásain és infrastruktúráján belül, rosszindulatú programok elleni védelmet és észlelési képességeket kínálnak az ügyfeleknek, valamint lehetővé teszik annak biztosítását, hogy a hálózati kapcsolat és a végponti eszköz a fenyegetésekkel összhangban látható, engedélyezett vagy blokkolt legyen.

A kibertámadások egyre kifinomultabbak, és képesek elkerülni a hagyományos aláírás-alapú és viselkedésalapú rosszindulatú programok elleni védelmet; ennek eredményeként nagyobb szükség van a magasabb szintű biztonságra a nulladik napi támadások és a rosszindulatú programok legyőzésére. Emellett a szervezetek egyre több ismeretlen eszközzel szembesülnek, amelyek hozzáférnek a kritikus infrastruktúrához. Az alkalmazottak, az ügyfelek, a vállalkozók, a vendégek, a beszállítók és eszközeik mind potenciális fenyegetést jelentenek az infrastruktúra biztonságára, de a túlzott védelem nem gátolhatja az üzleti termelékenységet.

"Az Arrow és az OPSWAT közötti megállapodás azt jelenti, hogy az ügyfelek biztonságban lehetnek abban a tudatban, hogy a sebezhetőségekről - még azokról is, amelyek ismeretlenek számukra - gondoskodnak" - jelentette ki Alessandro Porro, az OPSWAT Global Channels alelnöke.

"A szervezeteken belül egyre több a kritikus infrastruktúra gyengeség, és gyakran ott találnak sebezhetőségeket, ahol a legkevésbé számítanak rá. Az OPSWAT kiberbiztonsági termékcsomagja képes kezelni a gyakori támadási vektorokat, hogy az érdekelt felek személyes adatai, valamint a szervezet szellemi és kritikus infrastruktúrájának tulajdona, érintetlen maradjon."

Alexis Brabant, az Arrow vállalati számítástechnikai megoldások üzletágának EMEA alelnöke kijelentette:"A biztonsági csapatoknak képesnek kell lenniük megvédeni magukat a fenyegetettségektől. Több az eszköz, több a végpont és több a sebezhetőség, mint valaha - minden fájl és eszköz biztonsági kockázatot jelent. Az OPSWAT kibertámadási csomagjának a portfólióba emelése azt jelenti, hogy sokkal több ügyfélnek lesz a lehető legjobb esélye arra, hogy megvédjemagát a támadástól."

Az Arrow Electronics-ról:

Az Arrow Electronics több, mint 180 000 vezető technológiai gyártó és szolgáltató számára mutat innovációt. A 2020-as 29 milliárd dolláros értékesítéssel az Arrow, olyan technológiai megoldásokat fejleszt, amelyek javítják az üzleti életet és a mindennapi életet. További információ található a fiveyearsout.com internet címen.

Kapcsolat:

Arrow ECS Kft.
Márton János
oktatás és szolgáltatás üzletágvezető
opswat.ecs.hu@arrow.com

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.