Hirdetés
. Hirdetés

NTT DATA Business Solutions - Feketeöves folyamatfinesz

|

Olyan gyors és pontos megvalósítást biztosítanak, amilyen az ARIS és a hozzá tartozó BPM-módszertan nélkül nehezen érhető el.

Hirdetés

Beszéljünk minőségirányításról, megfelelésről, automatizálásról vagy digitalizációról, mindennek alapját a folyamatok alkotják - mondja Szűcs Tamás, az NTT DATA Business Solutions Kft. DBT üzletágának vezetője. - Folyamatok jelenítik meg minden szervezet működését, belőlük érthető meg, hol, mit, hogyan kell átalakítani ahhoz, hogy a vállalat jobban szolgálhassa ügyfeleit, növelje hatékonyságát, versenyképességét.

Az NTT DATA Business Solutions Kft. csapata több mint húsz éve segíti ügyfeleit a folyamatok felmérésében, elemzésében, tervezésében, átalakításában és implementálásában, digitális megoldások bevezetésében, amit a folyamatmenedzsment keretrendszerét és modelljét megalkotó IDS Scheer ARIS architektúrájával, a piac legérettebb BPM megoldásával, valamint - a Software AG 2009-es felvásárlása óta - fejlett integrációs és implementációs platformmal támogat.

ARIS: folyamatautomatizálás bármely célrendszeren

Működésüket ARIS-ban elemezve a szervezetek keretrendszert dolgoznak ki folyamataik stratégiai átalakításához - például iratkezelő rendszer és digitális aláírás bevezetéséhez, SAP-migrációhoz vagy rendszerek összekapcsolásához hibrid környezetben -, majd ezeket a stratégiákat megvalósítva egyszerre biztosítják a működés kiválóságát és a külső-belső megfelelést.

- Nemcsak a rendszerekért felelő IT-csapatok közötti együttműködést tesszük rendkívül hatékonnyá, hanem a kommunikációt is az üzleti oldallal - mondta Szűcs Tamás. - Az ARIS-ban a projektcsapat figyelme kezdettől fogva kiterjed minden igényre és részletre, előre felméri a tervezett változtatások hatását, majd azokat automatikusan átvezeti a folyamatdokumentációkban is. Nincsenek utólagos meglepetések, váratlan következmények. Olyan gyors és pontos megvalósítást biztosítunk, amilyen az ARIS és a hozzá tartozó BPM-módszertan nélkül nehezen érhető el.

Ráadásul a Software AG által folyamatosan továbbfejlesztett, immár RPA-t is tartalmazó ARIS a továbbiakban is támogatja a bevezetett megoldások, átalakított folyamatok életciklus-kezelését, az optimalizálás, automatizálás újabb lehetőségeinek azonosítását és kiaknázását - legyen szó akár rendszerfolyamatokról, akár munkafolyamatokról.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.